MITÄ ON PLASTIIKKAKIRURGIA ?

 

Mitä on plastiikkakirurgia?

Plastiikkakirurgiaa ovat kirurgiset toimenpiteet, joissa korjataan, rakennetaan tai muokataan ihoa ja ihonalaistakudosta. Jopa ihon hionta ja kuorinta laserilla tai kemiallisesti kuuluvat myös plastiikkakirurgiaan.

Käytetäänkö plastiikkakirurgiassa muovia?

Ei, sana plastiikka juontaa juurensa kreikkalaisesta sanasta "plastikos", joka tarkoittaa muokata, muovata, muotoilla ja muovata muotoon. Plastiikkakirurgiassa muovataan ihmisvartaloa uuteen muotoonsa.

Esteettinen plastiikkakirurgia

Esteettisen plastiikkakirurgian tarkoitus on pehmentää ja korjata iän tuomia muutoksia ja synnynnäisiä rakennehäiriöitä. Kirurgian perustavoitteita ovat luonnollisuus, normaali ja kaunis ulkonäkö.

Onnistunein kauneusleikkaus on juuri sellainen, etteivät ulkopuoliset juurikaan huomaa sinun käyneen leikkauksessa, mutta lopputulos on lähtökohtaan verrattaessa huomattavasti parempi.

Kauneuskirurgialla aikaansaadaan kauniita ja pysyviä lopputuloksia. Lopputuloksen tarkoituksena on virkistää ja parantaa kokonaisolemusta, mutta se ei välttämättä muuta persoonallisuutta. Kauneuskirurgialla saadaan aikaan erinomaisia tuloksia juuri siihen paikkaan minne haluat.

PLASTIIKKAKIRURGIAN MONET MAHDOLLISUUDET

Plastiikkakirurgian nykypäivän menetelmät tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia. Melkeinpä mitä tahansa kohtaa voidaan korjata. Kauneusleikkauksen tuloksella on yleensä positiivinen vaikutus potilaan itsetuntoon ja itsensä arvostamiseen. Pienetkin esteettiset toimenpiteet voivat olennaisesti parantaa elämän laatua.