KIRURGIN VALINTA

 

MITEN VALITA OIKEA PLASTIIKKAKIRURGI?


Plastiikkakirurgin valinta on tärkein asia kun suunnittelet meneväsi plastiikkakirurgiseen toimenpiteeseen.


Amerikkalainen huippuplastiikkakirurgi Alan Gaynor on sanonut:
"Jotkut potilaani kertovat minulle, että heidän silmälääkärinsä haluaa suorittaa heille silmäluomitoimenpiteen, mutta ei ole ihan sama ketä toimenpiteen suorittaa, sillä kaikilla ei ole plastiikkakirurgista erikoistaitoa, jota toimenpiteissä tarvitaan. On erittäin tärkeää, että plastiikkakirurgiset toimenpiteet suorittaa plastiikkakirurgi jolla on oikea koulutus toimenpiteistä ja niiden suorittamisesta." -Alan Gaynor M.D.


On myös tärkeää, että olet plastiikkakirurgisi kanssa samalla aaltopituudella ja omaatte samanlaiset kauneusihanteet. Haluat varmasti plastiikkakirurgisi ja hänen avustajansa näyttävän edustavalta, jotta voit olla varma, että omaatte samansuuntaiset kauneusihanteet.


Tärkeintä plastiikkakirurgin valinnassa on plastiikkakirurgin ammattitaito ja kokemus, sekä aikaisemmin suoritettujen toimenpiteiden lopputulokset. Taidoiltaan erinomaisia plastiikkakirurgeja löydät TÄÄLTÄ. Näiden plastiikkakirurgien neuvontavastaanotoilta saat tarvittavaa tietoa, jotta voit valita itsellesi sopivan plastiikkakirurgin.


PLASTIIKKAKIRURGIN VASTAANOTTO
Yleensä plastiikkakirurgien vastaanotot ovat elegantteja ja hienoja, koska oletetaan, että asiakkaat haluavat ne sellaisiksi. Muista kuitenkin, että tärkeintä ei ole vastaanoton sisustus, sillä se ei anna kuvaa plastiikkakirurgin taidoista.


TOIMENPITEESTÄ PUHUMINEN
Paras tapa aloittaa keskustelu on kertoa mikä ja miksi sinua ulkonäössäsi jokin häiritsee, sekä mitä toivot toimenpiteeltä. Plastiikkakirurgi tai hänen avustajansa pyrkii tutkimaan tilanteesi ja antaa sinulle arvionsa millä toimenpiteellä voidaan aikaansaada toivomasi lopputulos. Vertailemalla voit saada erilaisia arvioita.


RATKAISUJEN LÖYTÄMINEN
Vastaanotoilla sinun on mahdollista katsoa ennen ja jälkeen toimenpiteen otettuja kuvia vastaavista toimenpiteistä. Kaikki plastiikkakirurgit näyttävät mielellään kuvia suoritetuista toimenpiteistä. Kuvat näyttävät, mitä milläkin toimenpiteellä voidaan aikaansaada.
Joillakin plastiikkakirurgeilla on käytössään hienot atk-laitteet, joilla he ottavat sinusta kuvan ja muuttavat kasvojasi tai vartaloasi, jotta saataisiin jonkinlainen mielikuva tulevasta lopputuloksesta. Useat potilaat ovat pettyneet näihin mielikuviin, sillä he ovat luulleet saavansa täsmälleen saman tuloksen minkä ovat nähneet tietokoneruudulta. Tietokonekuva ei koskaan näytä totuutta lopputuloksesta, sillä lopputulokset riippuvat ihostasi, vartalosi- tai kasvojesi rakenteesta sekä iästäsi.


KYSYMYKSIÄ VASTAANOTOLLE
Millainen on plastiikkakirurgin koulutus ja kokemus suoritettavista toimenpiteistä?
Mihin toimenpiteisiin plastiikkakirurgi on erikoistunut?
Minkälainen on plastiikkakirurgisen yksikön hinta- ja laatutaso?
Mitä toimenpidettä minulle suositellaan?
Mitä toimenpiteessä tapahtuu ?
Mitä materiaalia toimenpiteissä käytetään?
Mitä eroja erilaisilla materiaaleilla on?
Minkälaisia materiaalivaihtoehtoja toimenpiteissä on?
Kuinka nopeasti toimenpiteeseen pääsee?
Kuinka pitkään toipuminen kestää?
Tarvitsenko sairaslomaa? Kuinka paljon?
Mitkä kokeet minun tulee käydä läpi ennen toimenpidettä?
Mitä kokeet maksavat?
Minkä hintainen toimenpide on KOKONAISUUDESSAAN?
Minkälainen on hintaero eri toimenpidemateriaalien välillä?
Maksutavat?
Millaiset ovat maksuehdot?
Mitä minun tulee muistaa toimenpiteen jälkeen?
Mitä toimenpiteen jälkeen suositellaan?