IHOTOIMENPITEET

 


Puragen–ryppyhoidot ja huulten muotoilu

 


Nuori iho on pehmeä ja joustava. Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka saa ihon näyttämään terveeltä. Kun vanhenemme, ihon kyky valmistaa hyaluronihappoa heikkenee, jolloin hyaluronihapon määrä ihossamme alkaa laskea. Koska hyaluroni-happo auttaa sitomaan vettä ihoon, myös ihon vedensäilytyskyky heikkenee. Tämän tuloksena ihon kyky palautua kiristymisen ja rypistymisen jälkeen heikkenee. Ihon täyteläisyyden väheneminen tarkoittaa myös sitä, että iho jää liian löysäksi (esimerkiksi silloin, kun ylipainoinen ihminen laihduttaa nopeasti). Tämä aiheuttaa ryppyjä, mikä saa kasvot näyttämään vanhoilta.

Hyaluronihappoa on luonnossa kaikissa elollisissa organismeissa. Se on sokerimolekyyli, jonka kemiallinen rakenne on samanlainen kaikkialla, niin kasveissa kuin ihmisissä. Hyaluronihappoa on ihmiskehossa monessa paikassa, kuten kudoksissa, nivelissä ja silmissä. Ihossa hyaluronihappo sitoo vettä, kohottaa ihoa ja pitää sen kiinteänä.

Iän mukanaan tuomia juonteita ja ryppyjä voidaan pehmentää ruiskuttamalla ihoon PURAGEN:ia. Huulet voidaan tehdä täyteläisemmiksi ja aistillisemmiksi ja huulirajaa voidaan muotoilla siten, että huulet tulevat paremmin esiin.

Näytä nuoremmalta - Pidempään

Puragen on uusi ruiskutettava täyteaine, jonka avulla iho saavuttaa pitkäaikaisen täyteläisyyden. Se on luonnollinen kauneuskäsittely, joka tehdään aineella, jota on elimistössämme luonnostaan. Puragen on täysin kirkas, ei eläinperäinen, biologisesti hajoava geeli, joka perustuu luonnolliseen hyaluronihappoon. Geeliä ruiskutetaan ihoon hyvin pieniä määriä erittäin ohuella neulalla. Tulokset näkyvät heti. Hyaluronihappo vaikuttaa ihon luonnolliseen pehmeyteen ja kimmoisuuteen.

Puragen eroaa perinteisistä injektiotäyteaineista, sillä sen uusi hyaluronihappoteknologia on suunniteltu antamaan pehmeitä ja pitkäaikaisia tuloksia.

Uusin keksintö ihon nuorentamiseksi

Kaksoissidottu hyaluronihappo (DXL) on viimeisin tieteellinen läpimurto, jota käytetään ainoastaan Puragenissa. DXL ei ainoastaan uudista ihon rakennetta, vaan se myös muodostaa pehmeämmän lopputuloksen välittömästi. DXL teknologian ansiosta lopputulokset ovat pidempikestoisempia kuin millään muulla hyaluronihappotäyteaineella.

Puragenin ainutlaatuisuus

Muissa hyaluronihappotäyteaineissa molekyylit ovat liittyneet toisiinsa yksöissidoksella. Puragenin ainutlaatuinen DXL-prosessi tuottaa kaksoissidottua geeliä, minkä ansiosta hyaluronihappo ei haihdu elimistöstä niin nopeasti. Näin uusi, pehmeä ihosi säilyy toivotunlaisena entistä pidempään.

Puragen tarjoaa Sinulle enemmän vastinetta rahallesi: Kauniimpi ja näyttävämpi iho sekä pidempiaikainen lopputulos.

TÄYTEAINEIDEN käyttöalueita ovat:

• Ilmerypyt
• Nenän ja suupielten välillä kulkevat pitkittäiset uurteet
• Ylähuulen yläpuolella olevat pitkittäiset juonteet
• Naururypyt
• Suupielten juonteet
• Huuliraja
• Huulten täyteläistäminen

Kuinka kauan Puragen-käsittely kestää?

Puragen hoito kestää alle tunnin.

Miltä näytän ja kuinka voin Puragen-käsittelyn jälkeen?

Kuten muissakin hyaluronihappotäyteaineissa, odotettavissa on pientä punoitusta ja turvotusta, mitkä korjaantuvat nopeasti.

Kuinka kauan hoitotulos kestää?

Tuloksien kesto vaihtelee tapauskohtaisesti. Yleensä tulos kestää noin vuoden. Puragenin tasoittava lopputulos on väliaikainen, kuten kaikkien hyaluronihappo-täyteainehoitojen. Jatkokäsittelyn tarve on hyvin yksilöllinen ja riippuu monesta tekijästä kuten ihon rakenteesta ja käsiteltävästä hoitoalueesta.

Kysy lisää asiantuntijalta Puragenista!

 

Soita Helsingin Neuvontavastaanotolle 09-69 81 282 ja kysy lisää. (Arkisin 10-17 ja lauantaisin 12-15).

 

 

Laatukirurgia suorittaa ihotoimenpiteistä vai Puragen-hoitoja.

 

Photoderm voi hoitaa:

-ihon tulehdusten ja arpien jälkeiset pigmetaatiot
-kasvojen punaisuutta
-kasvojen couperosa
-verisuonikasvaimet
-tuliluomet
-maksaläiskiä
-pisamia
-tatuoinnit
-poistaa karvoja

Luomen poistossa laitetta ei käytetä.

Photodermillä voidaan suorittaa kaikki yllämainitut hoidot. Tavallisesti hoito toistetaan useampaan otteeseen parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.
Iho ei kuitenkaan saa olla ruskettunut, koska tällöin saattaa kehittyä pinnalista rakkulamuodostusta.

Verisuonimuutokset:

Hoidon etu on se, ettei iho rikkoudu; voimakas valonsäde aiheuttaa verisuonivaurion lämpöenergian imeytyessä hemoglobiinin kautta verisuonen sisäseinämään. Verisuonten hoito vaatii 1-3 hoitokertaa, jolloin saavutetaan tavoiteltu hoitotulos. Hoidon jälkeen iho punoittaa, punoituksen voi peittää välittömästi meikillä. Hoidossa iho ei yleensä missään vaiheessa rikkoudu ja uusintahoito voidaan tehdä noin kuuukauden kuluttua. Hoito ei vaadi sairaslomaa.

Ihon pigmenttimuutokset:

Photodermillä on mahdollista hoitaa hyvänlaatuiset pigmenttiimuutokset. Pigmenttimuutos häviäää arpea jättämättä usein 1-3 hoitokerralla. Sopivaa aallonpituudella ihon pigmentti imee lämpöenergian itseensä, ihossa tapahtuu fotokoagulaatio eli lämpöenergian aiheuttama kohdesolulukon häviäminen.
Hoitokertoja on keskimäärin 1-3, joilloin saavutetaan haluttu tulos. Pigmenttimuutokset tummuvat yleensä hoidon jälkeisinä päivinä. Kyseiset muutokset voidaan samantien peittäää meikillä.

Karvanpoisto:

Toimenpidealue käsitellään Photodermillä, jonka teho perustuu sopivalla valon aaltopituudella ja valopulssia säätelemällä suoritettavaan lämpöenergiseen vaikutukseen. Vaalean ihon tummat karvat reagoivat hoitoon parhaiten. Aina ei saavuteta täyttä karvojen poistoa, mutta karvojen kasvu hidastuu selvästi ja myös karvan laatu muuttuu tummasta vaaleaksisekä ohuemmaksi.

Hoitotulos saaavutetaan 2-4 hoitokerralla. Hoitokertojen väli on karva-alueesta riippuen 2-4 kuukautta. Karvojen poistossa ei tarvita sairaslomaa. Kasvojen alueen karvanpoiston jäkeinen punoitus voidaan peittää meikillä.

Tatuoinnin poisto:

Myös tatuointi imee lämpöenergiaa itseensä sopivalla valon aaltopituudella. Tatuointi voidaan saada häviämään tai ainakin himmenemään lämpövaikutuksen avulla. Hoito joudutaan toistamaan useaan kertaan. Arpea ei tavallisesti jää, kuten eim. Hiilidioksidilaserilla tai jos tatuointi poistetaan kirugisesti.

Photodermillä suoritettava hoito voidaan antaa jo ensimmäisellä käyntikerralla, mikäli kyseinen muutos soveltuu laiteella hoidettavaksi. Hoidon hinta riippuu käsiteltävän alueen laajuudesta ja hoitokerroista.

 

Rubiini-laser

Rubiini-laserilla voidaan poistaa ihossa olevia pigmenttimuutoksia, kuten pigmenttiläiskiä ja tatuointeja. Lisäksi sillä voidaan poistaa tummia karvoja esimerkiksi kasvoista, sääristä ja bikinirajan alueelta.

Miten toimenpide tehdään:

Toimenpide on lähes kivuton eikä siihen yleensä tarvita puudutusta. Jos potilas on hyvin herkkä kivulle, iho voidaan puuduttaa ns. EMLA-voitella, joka levitetään iholle n. 1 tunti ennen toimenpidettä. Ihoon kohdistuvan laservalon läpimitta on n. 5 mm ja hoidon aikana pyritään käsittelemään koko hoidettava ihoalue. Yleensä tehdään ns. koehoito, jossa pienellä alueella katsotaan ihon reaktioita ja haetaan laitteelle sopivimmat tehoasetukset. Kun hoidettavana on laajoja ihoalueita, toimenpide on aikaa vievä. Esimerkiksi säärien hoitoon kuluu noin 2,5 tuntia. Heti hoidon jälkeen iholle levitetään kortisonivoidetta, joka rauhoittaa ihoa ja vähentää jälkireaktioita.

Mitkä ovat vaikutukset:

Rubiini-laser hajoittaa tummat pigmentit ilman, että niiden päällä oleva iho mainittavasti reagoi. Elimistö poistaa pigmentit lymfa- ja verenkierron kautta.

Ohjeita jälkihoitoon:

Hoidon jälkeen saa heti käydä suihkussa ja liikkua normaalisti. Kovaa fyysistä rasitusta ja saunomista kannattaa kuitenkin välttää parin päivän ajan toimenpiteen jälkeen. Ihoon voi tulla turvotusta, rakkuloita tai pieniä näppylöitä hoidon jälkeen. Joskus iholla voi esiintyä tummenemista tai vaalenemista, mutta nämä muutokset ovat ohimeneviä.